Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen

Kus van Maanvis |  serie jeugdtheater | Rietveld Theater | Delft

Geschreven door: Dunja Gasper
Sinds: 10 oktober 2012

Maanvis Producties start dit najaar met een serie jeugdtheatervoorstellingen in het Rietveld Theater in het centrum van Delft. Onder de verzamelnaam ’Kus van Maanvis’ worden poppentheater, muziektheater, clowneske voorstellingen en sprookjes gepresenteerd. De doorgewinterde artiesten staan garant voor topkwaliteit en de entree bedraagt slechts €5,-.

 

Theatergroep Knars bijt in de herfstvakantie op 24 & 25 oktober het spits af met Melodie & Ritme. Dit zijn de hoofdpersonen in een voorstelling over samenzijn en muziek. Het is een muzikaal sprookje vol poppen, schaduwspel, dans en miniaturen.

Martin Forget maakt absurde voorstellingen die interactief zijn en worden gekenmerkt door krachtige visuele humor. Op 31 oktober speelt hij Dat Mag Niet! over een jongen die hele gewone dingen wil, maar nooit iets mag van zijn ouders.
Teatro Munganga vertoont 14 november de liefdevolle familievoorstelling Lola over het omgaan met verlies. Het bekende poppentheater Damiet van Dalsum laat 28 november Circuskind zien, over een jongetje dat anders is dan de anderen en over de zoektocht naar je eigen plekje op aarde.
Komisch duo Rijn & Trijn sluiten dit jaar op 12 december af met Sneeuwwitje, het bekende sprookje waar zij een geheel andere draai aan geven.

Alle voorstellingen vinden plaats in het Rietveld Theater Delft en beginnen om 15:00 uur en zijn geschikt voor iedereen boven de 4 jaar. De kosten bedragen € 5,- (voor groepen > 20 personen € 4,-).
‘s Ochtends bieden we de voorstelling aan scholen aan. Docenten en geïnteresseerden kunnen met ons contact opnemen.
reserveringen@maanvisproducties.nl | www.maanvisproducties.nl | 015-2144081
Rietveld Theater | Rietveld 49 | 2611 LH  Delft

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...