Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Locatie Delfts Theaterhuis

Delfts Theaterhuis

Adres

Rietveld 49
2611 LH Delft

Contactpersoon Tamara Kuipers
Telefoon
Website http://www.delftstheaterhuis.nl
Delfts Theaterhuis

Delfts Theaterhuis is net als Delft Fringe Festival en Rietveld Theater een initiatief van Stichting Theaternetwerk Delft.

Theaternetwerk Delft legt verbindingen tussen: theatermakers en faciliteiten, professionals en amateurs, scholing en productie, traditie en experiment, kijken en spelen, vragen en antwoorden.

Cursussen
Delfts Theaterhuis organiseert cursussen, workshops en producties in alle disciplines van de podiumkunsten. Het gezellige, sfeervolle Rietveld Theater in Delft is de vaste locatie. In deze inspirerende omgeving kunnen cursisten kennis maken met de podiumkunsten of zich er verder in verdiepen. Er is aanbod voor kinderen, jong volwassenen met een beperking, volwassenen, ouderen, beginners, gevorderden en (semi) professionals. Iedereen is welkom!

Aanbod
Door samenwerking tussen de docenten is het mogelijk om gekoppelde of logische vervolgcursussen te volgen, zoals gitaarlessen gevolgd door de cursus singer-songwriter en eventueel nog een cursus waarin je leert hoe je het beste uit jezelf kunt halen voor een optreden. En wie weet? Misschien sta je hierna wel op het podium van het theater!

Productie
Delfts Theaterhuis start ieder jaar met een eigen productie, die uiteindelijk meerdere malen opgevoerd wordt in het eigen theater. In 2015 is dat een bewerking van “De Storm” van Shakespeare onder regie van Guido Jonckers.

Voorstellingen

Er spelen nog geen voorstellingen op deze locatie.

Speeldata

Er spelen nog geen voorstellingen op deze locatie.

Bezig met laden...