Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen - media

Een geslaagde ATFR 2013

Een geslaagde ATFR 2013

Geschreven door: TheaterNetwerk Rotterdam
Sinds: 03 december 2013

ATFR 2013; een groot succes in De Gouvernestraat

Op 22 en 23 november werd de 4de editie van het Amateur Theater Festival Rotterdam georganiseerd. Een onnavolgbaar festival met de meest uiteenlopende gezelschappen en voorstellingen. Grootste vernieuwing dit jaar was de locatie. Na drie jaar in het O.T. Theater is er nu gekozen voor De Gouvernestraat. Dit sfeervolle theater bleek een uitstekende keuze te zijn. Ook nieuw dit jaar waren de shorts in de filmzaal. Niet langer dan 5 minuten werd een korte impressie gegeven van een theaterstuk.

Dit jaar stonden 28 verschillende amateur theater groepen in de grote en kleine zaal van De Gouvernestraat. Acht van deze groepen deden mee in de eenakterwedstrijd. Deze eenakters gingen allemaal in premiere en duurde niet langer dan 30 minuten. De voorstellingen werden door drie verschillende jury's bekeken. Deze jury bestond uit een vakjury, de gezelschappen zelf en natuurlijk het publiek. Zij kozen welke voorstellingen op zondag 15 december nogmaals te zien zijn maar dan in de Rotterdamse Schouwburg.

Op zaterdag 23 november werden de winnaars bekend gemaakt. Deze zijn geworden:

  • Het Nieuwe Werk
  • Warenar
  • Walter S

Kaarten voor deze voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.rotterdamseschouwburg.nl.  De overige deelnemers van de eenakterwedstrijd zijn ook nog een keer te zien. Vrijdag 24 en zaterdag 25 januari 2014 spelen zij in Theater 't Kapelletje.

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...