Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

verbindt en faciliteert podiumkunstenaars

Theaternetwerk Delft

Doelstelling: Theaternetwerk Delft zet zich in om podiumkunstenaars in Delft en omgeving te faciliteren en zich verder te helpen ontwikkelen en de theatercultuur te versterken.

Het theaternetwerk ondersteunt mensen en groepen die één gemeenschappelijke passie hebben: theater maken.

Theaternetwerk Delft legt verbindingen tussen: theatermakers en faciliteiten, professionals en amateurs, scholing en productie, traditie en experiment, kijken en spelen, vragen en antwoorden

Theaternetwerk Delft biedt: de website delft.theaternetwerk.nl,  het maandelijks Theaternetwerk Café, het jaarlijkse festival Delft Fringe, masterclasses en het Rietveld Theater als plek voor optredens, repetities en workshops voor alle podiumdisciplines. Daarnaast bieden we ondersteuning van initiatieven, belangenbehartiging, advies bij vragen, ontwikkeling van een waardevol samenwerkingsverband.

Bestuur: Theaternetwerk Delft heeft een onbezoldigd bestuur dat wordt gevormd door:

Maarten Freriks - voorzitter

Marian Ruijgers - secretaris

Tom Gerritzen - Penningmeester

ANBI-status

Theaternetwerk Delft heeft de culturele ANBI status in aanvraag. Om in aanmerking te komen voor de culturele ANBI status, publiceren we onze jaarplannen en overige relevante gegevens hieronder.

Statutiare namen: Stichting Theaternetwerk Delft / Rietveld Theater / Delft Fringe

Fiscaal nummer: NL817191215B01

KvK nummer: 27293313

Post- en bezoekadres: Rietveld 49, 2611 LH  Delft

Voor geinteresseerden, vind u hier het actuele (5 jaren) beleidsplan ineen, en de financiele verantwoording in de vorm van het laatste jaarverslag van 2013 met daarbij het inhoudelijk jaarverslag 2013. Het financiele en inhoudelijk jaarverslag 2014 wordt in mei 2015 verwacht.

Kijk in onze agenda voor onze producties. Heb je zelf theatrale plannen, die je wilt verwezelijken, neem dan contact op via info@delft.theaternetwerk.nl

Bezig met laden...