Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Basiscursus Theater Utrecht

Aangeboden: Basiscursus Theater Utrecht

Aangeboden door: Springin Theater
Sinds: 01 mei 2018

"Zeg altijd nee en je krijgt een veilig leven.

Zeg altijd ja en je krijgt een leven vol avontuur."

─ Keith Johnstone

Theatersport is één van de meest bekende vormen van geïmproviseerd theater waarbij plot, rollen en enscenering terplekke ontstaan. Omdat het publiek actief meedenkt, er veel contact is met andere teams en ‘fouten’ niet bestaan betekent theatersport zowel voor toeschouwers als spelers een avondje uit! Leuk om naar te kijken, nog leuker om zelf te doen!

In samenwerking met theatersportvereniging De Lunetics wordt een beginnerscursus aangeboden die een goede basis geeft om eventueel in te stromen bij een theatersportvereniging. In 12 lessen van 2 uur raak je bekend met de basisprincipes van theaterimprovisatie gebaseerd op principes van Keith Johnstone, en leer je de belangrijkste theatersportgames zodat je in staat bent zelf ‘voorbereid onvoorbereid’ het podium op te stappen.

Deze cursus wordt begeleid door Nico Groenenberg.

Plaats: Cultureel Centrum ‘De Musketon’, Hondsrug 19, 3524 BP UtrechtTijd: iedere maandagavond, van 20.00-22.00 uurEerste les: 17 september 2018, 20.00 uurLesoverzicht: 17-9, 24-9, 1-10, 8-10, 15-10, 29-10, 5-11, 12-11, 19-11, 26-11, 3-12, 10-12Kosten: €180,- (incl. 21% BTW). U-pas houders kunnen korting krijgen.Info en inschrijven: https://www.springintheater.nl/cursus/basiscursus-theatersport-utrechtLet op: er is een beperkt aantal workshopplaatsen beschikbaar, en de volgorde van aanmelding is bepalend. Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging per email. Neem contact op indien je na een uur nog geen bevestiging ontvangen hebt. Van de cursus ontvang je rond de aanvangssdatum een BTW-factuur.

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...