Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Regisseur gezocht

Gevraagd: Regisseur gezocht

Gevraagd door: Linda van Etten
Sinds: 20 juli 2016

Op woensdagavond is er van 19.00-21.00 uur een toneelclub in vrijetijdscentrum de Wipmolen in Delft voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Er wordt toegewerkt naar een toneelstuk wat elk jaar wordt opgevoerd. Het is een gezellige club waarbij wordt gedanst, gespeeld en gezongen. De club wordt begeleid door een vakkracht (regisseur) en vrijwilligers die ook mee spelen in het stuk. We zijn op zoek naar een nieuwe regisseur voor onze toneelgroep die op korte termijn kan beginnen.

Voor deze activiteit zoeken wij iemand die: - Affiniteit heeft met de doelgroep; - (Enigszins) toneelervaring heeft; - Creatief en enthousiast is; - Een toneelvoorstelling met onze deelnemers kan maken en uitvoeren.

Het VTV biedt: - Een zinvolle vrijetijdsbesteding; - Salariëring €14,30 bruto per uur op freelance basis. Vakkrachten zijn via het VTV verzekerd en kunnen eventueel reiskostenvergoeding ontvangen. Deskundigheidsbevordering wordt zo nodig aangeboden.

Heb je interesse, vragen of weet je iemand, dan graag z.s.m. reageren. Je kunt contact opnemen met Linda van Etten via 015-2618648 of L.vanEtten@vtvzhn.nl VTV vraagt alle medewerkers om een VOG in te leveren voordat er gestart wordt met de werkzaamheden.

 

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...